Szünetmentes,túlfeszvédõ -raktr kszlet

Sznetmentes APC BACK-BE 400G

27.990Ft

3 v garancia
Akkumultorral s csak tlfeszltsg ellen vdett aljzatok Fenntartja a tpkapacitst s a futsidt a tartalk akkumultort ignyl berendezsnl, mg a kevsb kritikus berendezseknl csak tlfeszltsg elleni vdelmet nyjt Feszltsgsimts A csatlakoztatott kszlkeket megvdi a tlfeszltsgtl, az ramtskktl, a villmlstl s az egyb tpelltsi problmktl, Adatvonalak tlfeszltsg-vdelme Adatvonal tlfeszltsgvdelme Biztonsgi gynksg ltal jvhagyott A termk biztonsgos tesztelst s jvhagyst biztostja csatlakoztatott terhelsnl s eredeti krnyezetben.

Sznetmentes Eaton Ellipse ECO 500 DIN

29.845Ft

2 v garancia
Kimeneti teljestmny : 300 W
A line-interaktv UPS-ek a legelterjedtebb sznetmentes tpegysgek a kisebb vllalkozsoknl, a webszerverek s vllalati rszlegek szerverei vdelmnl. Az egyen/vltakoz ram talakt, vagyis az inverter folyamatosan kapcsolatban ll a kimenettel. Az invertert fordtott mdban mkdtetve trtnik az akkumultor tltse a hlzati elltsrl. Amikor a bejv ramellts megsznik, a kapcsol nyit, s az UPS kimenetre az akkumultor fell jut ram. Mivel az inverter folyamatosan zemel s kapcsolatban ll a kimenttel, ezek a rendszerek a kszenlti UPS-ekkel sszevetve jobb a szrst biztostnak, valamint rvidebb tkapcsolsi tranziensekkel dolgoznak. A line-interaktv egysgekben mindezek mellett ltalban egy feszltsgszablyoz transzformtor is tallhat. Ez a bemen feszltsg vltozsaitl fggen, a transzformtor megcsapolsok lltsval tovbbi feszltsgszablyozst biztost. A feszltsgszablyozs alacsony feszltsgi viszonyok mellett fontos funkci, hinyban az UPS-nek akkumultoros tpllsra kellene tllnia, majd hossz tvon le kellene kapcsolnia a fogyasztkat. A gyakoribb akkumultor hasznlat az akkumultor id eltti elhasznldshoz vezet. Az ilyen sznetmentes tpegysgek elnyeknt a magas hatsfok, a kis mret, az alacsony kltsg s a nagy megbzhatsg emlthet.

Sznetmentes KSTAR 800 VA

18.990Ft

2 v garancia
Teljestmny 800VA
Kimeneti jelalak Ngyszges
Bemeneti feszltsg 110/120 VAC vagy 220/230/240 VAC
tkapcsolsi id Tipikusan 2-6ms, max. 10ms
Hidegindits (Igen/Nem) Igen
Akkumultor tpus s darabszm 12V/9Ah x 1
Modem / LAN vdelem (igen / nem) Igen
Csatlakozk USB/RS232 ; RJ45
Riaszts tpusa Hangjelzs az albbi esemnyekre: Akkumultoros zem, Alacsony akkumultor feszltsg, Tlterhels, Akkumultorhiba, Hiba
Kijelz tpusa LCD
Mret (Sz x Ma x M mm) 101 x 142 x 298
Nett tmeg (kg) 4,7

Tlfesz-vd APC P5B-GR

5.900Ft

lettartam garancia
Fejlett ramhullmlks elleni vdelem szmtgpek s otthoni elektronikai berendezsek rszre 1,8 mteres elforgathat kbellel.

Az raink az FA-t tartalmazzk! rvltozs jogt fenntartjuk!
;