Tisztítószer -raktár készlet

Tisztítósz. display polírozó

1.900Ft


Eltávolítja a karcolásokat. • Könnyű javítás • Tökéletes ápolás • A mobiltelefonok, MP3, PNA, stb

Tisztítósz. hab 400 ml

1.200Ft


Kiválóan alkalmas üveg, fém és műanyag felületek (pl. monitor, gépház) tisztítására. A kifújt habpermet nem folyik el, alkoholos hatóanyaga hosszan kifejti tisztító hatását Ajánljuk PC-k, Faxok, Nyomtatók, Fénymásolók és egyéb irodai gépek külső részeinek, burkolatának tisztításához.

Tisztítósz. LCD Hab 200ml

990Ft

1 év garancia
TFT/LCD KÉPERNYŐK (PL. LAPTOK, SÍK KÉPERNYŐK), PDA, MOBIL TELEFON, JÁTÉK KONZOL, ÜVEG FELÜLETEK, TÜKRÖK ÉS LENCSÉK TISZTÍTÁSÁRA. ALKALMAZÁS ELŐTT ELLENŐRIZZE A GYÁRTÓ TISZTÍTÁSRA VONATKOZÓ UTASÍTÁSAIT. HASZNÁLAT: TISZTÍTÁS ELŐTT KAPCSOLJA KI A KÉSZÜLÉKET ÉS VÁRJA MEG AMIG AZ KIHÜL. TARTSA TÁVOL GYEREKEKTŐL.

Tisztítósz. LCD tisztító kit 200 ml

2.490Ft

Csere garancia
Az LCD panel érzékeny komponensekből áll. Normál tisztítás kárt okozhat ezekben. A professzionális tisztító készlet megóvja készülékét a megfelelő folyadék használatával. A mikron szálas törlőkendő eltávolítja a szennyeződést karcolások okozása nélkül. A teljes tisztítás maximális élességet biztosít az LCD képernyőnek. Használható notebookok, pda-k és kamerák tisztítására is.

Tisztítósz. LCD tisztító kit CLP-008

1.490Ft


- Könnyen eltávolítja a port és szennyeződést
- A csomag tartalma: spray, kefe, tisztító kendő.

Tisztítósz. levegő 400ml

790Ft


A sűrített levegővel az elektromos eszközök nehezen hozzáférhető részeiből (számítógép billentyűzet, nyomtatók, faxok, notebookok... stb.) eltávolítja a port és szennyeződést, így csökkentheti a rövidzárlat veszélyét. • propánt és butánt tartalmaz, GYÚLÉKONY

Tisztítósz. Mikroszálas tisztítókendő

390Ft


Mikroszálas tisztító kendő
Szivacson lévő mikroszálas törlőrongy.
Tisztítja a port, a zsírt a műanyag, üveg felületekről.
Mosható

Az áraink az ÁFA-t tartalmazzák! Árváltozás jogát fenntartjuk!
;