Tricomp

Cégismertető

 
 A Tricomp Kft 1991 óta aktív résztvevője Kiskunhalas és környéke számítástechnikai életének. Cégünk nem csak a profit orientált vállalati környezetben, hanem a gyakran non-profitos oktatási szférában is tisztességgel igyekszik helytállni.


Cégünk alapvetően szolgáltató, üzemeltető tevékenységet lát el, ezért különösen nagy súlyt fektetünk az általunk összeszerelt és forgalmazott számítástechnikai eszközök minőségére, ugyanis ezek jelentős részét az eladás után is magunk üzemeltetjük, illetve tartjuk karban.


A Tricomp Kft jótáll azért, hogy az ajánlata alapján megszerezhető számítógépek, számítástechnikai eszközök az elvárt kompatibilitási, továbbá a magyarországi forgalmazási, az otthoni felhasználási, a jogszabályi és egyéb feltételeknek mindenben megfelelnek, a megadott műszaki paraméterek szerint működnek, jó minőségűek.

Üzletünkben bemutatjuk az általunk forgalmazott számítástechnikai eszközöket. Biztosítjuk ezek kipróbálhatóságát, összehasonlíthatóságát az elvárt otthoni körülmények szerint.

Az értékesített számítógépekre a garanciális időn belül díjmentes szoftver tanácsadást biztosítunk, telefonon a 77/423-322-es számon. A szervizünkbe behozott számítógépeken kollégáink térítésmentesen elvégzik a szükséges feladatokat.

Társaságunk kötelezettséget vállal az eladott számítástechnikai eszközök garanciális időntúli javítására és a szükséges szoftver követések lebonyolítására saját szervizünkben.

 

 

;